Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

DE STEM VOOR JOUW RECLAMECAMPAGNE

top feature image

DE STEM VOOR JOUW RECLAMECAMPAGNE

OVERTUIGEN IS VERKOPEN

Als je op zoek bent naar de stem voor jouw nieuwe reclamecampagne van een product of dienst, kan dat een hele zoektocht zijn. Want er zijn tegenwoordig vele stemmen waar je uit kunt kiezen. De keuze is reuze, zullen we maar zeggen.

Maar voor wie vaak naar radio luistert en televisie kijkt zal opvallen dat vele stemmen vaak in dezelfde ‘range’ zitten. Sommige soorten van ‘sound’ zijn zo nu en dan ook in de mode. Zoals de ‘ radio DJ’ of ‘ Amerikaanse trailer stem’ .

Waarom zou je voor mij moeten kiezen? Wanneer zou je voor mij moeten kiezen?
Als je op zoek bent naar een helder en fris mannelijk geluid. Niet té gepolijst maar juist met een licht hees randje. Dit maakt dat mijn stemgeluid authentiek klinkt. Ook met commerciële teksten.
Hierdoor komt mijn stem vaak over als verhalend sterk en betrouwbaar.

Want een stem is emotie en iedere marketeer weet dat emotie verkoopt. Ik weet met mijn kennis en ervaring in verkoop en als voice-over jouw doelgroep te overtuigen. Is dat ook een marketing praatje? Misschien 😉
Maar zonder gekheid, heeft mijn kennis en kunde zich in het verleden al wel meerdere keren bewezen. Ik zou zo maar de stem voor jouw volgende reclamecampagne kunnen zijn. Ik heb ervaring met zowel landelijke radio als televisie reclames. Zoals hier, in deze televisie campagne voor LOI KIDZZ.

Wil je meer voorbeelden beluisteren? Kijk dan even op mijn Soundcloud.


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Kan ik je helpen?
Powered by
DutchEnglish