Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

INFORMATIEVE VOICE-OVER VOOR BLAUWHOED

top feature image

INFORMATIEVE VOICE-OVER VOOR BLAUWHOED

DE KRACHT VAN EEN STEM

Het zijn vaak prachtige beelden die bepaalde processen in kaart brengen. Het kan nóg mooier en vooral duidelijker worden gemaakt met een informatieve voice-over. Dit doe je dus met… jawel, de juiste spreker. Bovendien kan ik jouw videoproductie versterken. Daarvoor kijk ik samen met de klant de teksten door want de boodschap moet natuurlijk zo krachtig mogelijk over komen. Ik zorg dat jouw video werkt!

Het inspreken van een voice-over tekst is vaak een proces aan het einde van de lijn.
Een video is vaak al helemaal af en op het laatste moment beseft men dat er ‘eigenlijk ook nog wel een stem onder moet’. Het gaat uiteraard niet altijd op die manier maar toch maak ik het regelmatig mee. Een leuk aspect aan mijn vak is dan ook dat je juist in die fase mensen kunt verrassen. Je kunt er voor zorgen dat de klant zich afvraagt of je wel echt hun tekst hebt ingesproken. Want ‘het klinkt zo anders als je het hoort’. Uiteraard positief bedoeld.

Dát is in mijn ogen ook precies de essentie van het voice-over vak. Of je nou een zakelijke of informatieve voice-over in moet spreken, het is jouw taak om de informatie op te tillen met je stem en dan vooral het gebruik daar van.

Een professionele spreker kan met zijn of haar stemgeluid jouw productie nog even die extra impact meegeven die je wellicht niet eens had ingecalculeerd.

Wil je meer voorbeelden beluisteren? Kijk dan vooral rond op mijn Soundcloud.

Ben jij op zoek naar een informatieve stem of zakelijke stem? Neem dan conact op via Whatsapp rechtsonder in beeld. Of mail naar: info@alexanderheeren.nl


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Ik vertel graag jouw verhaal. Hoe kan ik je helpen?
Powered by
DutchEnglish