Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

LIVE COMMENTAAR STEM

top feature image

LIVE COMMENTAAR STEM

DAMES EN HEREN

Elke filmmaker wil er bij zijn. Als live commentaar stem trouwens ook.
Het 48th film festival in Rotterdam. Het is een festival waarbij filmmakers binnen 48 uur een korte film moeten opleveren. Daar komt veel bloed, zweet en tranen bij kijken.
Zelf heb ik verschillende jaargangen mee gedaan. Als filmmaker. Als voice-over. Als liefhebber.
Het mooie aan dit festival is dat je jezelf kunt vaktechnisch op verschillende vlakken kunt ontwikkelen. Samen met collega filmmakers en ondernemers, werk je aan producties die je het liefst zou maken, maar waar niet altijd budgetten voor zijn of vraag naar is.

 

 

Sinds een aantal jaar ben ik dus ook de stem die door de speakers van Lantaren Venster galt. Als de uitreiking plaatsvindt van de verschillende prijzen. 
De teksten worden vaak aangeleverd door de organisatoren. Deze worden altijd met de nodige humor geschreven waardoor het alleen maar leuker is om ze in te spreken.

Een terugkerend ding in deze voice-over teksten is namelijk dat de aankondiger zichzelf en het festival niet al te serieus moet nemen. Met versprekingen, accenten en hier en daar een flauwe mop tussendoor.

Het is eigenlijk een grote speeltuin. De uitdaging aan een live commentaar stem is dat het groots moet zijn. Maar niet te overdreven. Een gedragen voice-over, maar wel menselijk.

Laat dat nou een kracht van mij zijn.

 

Meer werk beluisteren? Check dan mijn Soundcloud.

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Hey, kan ik je helpen?
Powered by
DutchEnglish