Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

VERTELSTEM UIT ROTTERDAM

top feature image

VERTELSTEM UIT ROTTERDAM

MET ROTTERDAM ROUTES

Ik ben een echte vertelstem uit Rotterdam. Ik ben namelijk te horen in een app waarmee je de stad kunt verkennen in verschillende routes.
Dát is wat Rotterdam Routes is.

Voor dit project verzorg ik de audio opnames met de verschillende gidsen, maar ik ben dus ook zelf te horen in de app. Als navigatie stem en in verschillende POI’s (Point of interest). Het is een project wat voor mij begon in 2014. Inmiddels heb ik al heel wat uren achter de microfoon doorgebracht voor dit mooie initiatief.
Ik heb ook de trailer voor de app geproduceerd. Of je nou een rasrotterdammer bent of een dagje op bezoek komt in de stad, dan is de Rotterdam Routes app zeker een aanrader. Het neemt je mee langs verschillende routes in de stad, waarmee je Rotterdam op een geheel nieuwe manier leert ontdekken.

Inspreken voor een route app vind ik erg leuk om te doen. Zeker ook omdat het voor de stad is waar ik woon. Daarnaast heb ik altijd een voorliefde voor echt vertellen. Een commerciële tekst heeft ook zeker zijn charmes, maar de kracht van je stem vind ik persoonlijk vooral zitten in de kracht van overtuigen, emotioneren… vertellen.

Een vertelstem uit Rotterdam dus.
Ben je benieuwd naar de app? Kijk dan eens op: www.rotterdamroutes.nl


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Op zoek naar een navigerende stem?
Powered by
DutchEnglish