Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

VOICE-OVER VOOR LANDELIJKE RADIO

top feature image

VOICE-OVER VOOR LANDELIJKE RADIO

OVERTUIG MET PROFESSIONELE VOICE-OVER

Een voice-over voor landelijke radio. Dat blijft toch altijd iets magisch hebben. Al vanaf de tijd dat ik mijn opleiding deed in audiovisuele vormgeving heb ik het vak van inspreken ontdekt. Na een aantal jaar werd het serieuzer. Ik heb sindsdien verschillende keren reclames ingesproken voor radio. Want ik ben hier dus al sinds 2008 actief in. Iets wat ik heel leuk vind om te doen en dus blijft het altijd een feestje om weer opnieuw gevraagd te worden. Ik ben ervaren en bovendien gezellig in de studio. Maar wel betrokken en professioneel.

Bij radio reclame is het belangrijk dat je in een korte tijd een (commerciële) boodschap weet te verpakken. Bij landelijke radio heb je natuurlijk geen beeld dus de voice-over moet de reclame echt kunnen dragen. Mijn stemgeluid kan dat. Ik ben daarnaast prima te regisseren. Verschillende merken waar ik in het verleden al voor ingesproken heb zijn o.a.: Aquarius, Rolbakkie.nl en sporthuis.nl.

Vaak wordt ik gevraagd voor een jonge energie. Als men een voice-over voor landelijke radio nodig heeft die commercieel kan klinken, met emotie. Ik ben niet het type ‘Radio DJ’ of ‘ die vlotte Hollandse jongen’. Mijn stemgeluid voor radio reclame kenmerkt zich door de actieve en heldere sound, maar dan wel authentiek door het licht hese randje.

In deze reclame voor Artilens werd mij gevraagd om mijn stem wat donkerder te maken. Hierbij ging ik meer in de laagte zitten om wat meer ‘gedragen’ te klinken.

Ik kan inspreken vanuit mijn thuisstudio. Maar ik vind het ook geen enkel probleem om voor een opdracht naar jouw studio te komen.

Voor meer reclamewerk check mijn Soundcloud.

 

Ben jij op zoek naar een voice-over voor landelijke radio? Stuur mij dan een Whtasapp via de knop rechts onderin. Je kunt ook mailen naar: info@heerenmedia.nl


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Op zoek naar een geschikte stem?
Powered by
DutchEnglish