Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

VOICE-OVER MET EEN ROTTERDAMS ACCENT

top feature image

VOICE-OVER MET EEN ROTTERDAMS ACCENT


JA TOCH, NIET DAN?

Haalooow. Wa krijguh we nouw dàn. Het mot toch nie gekker worduh.
Jawel een voice-over met een Rotterdams accent. Dát wil je. Toch?
Voor de partij in het voorbeeld hier onder heb ik een voice-over ingesproken met een accent. Puur omdat het concept daar om vroeg. Het is anders dan de standaard opdrachten. Daarom vind ik dit soort opdrachten ook altijd zo leuk om te doen.

Hoewel het erg leuk is is het nog niet zo makkelijk als het lijkt. Want je wilt geen karikatuur maken. Je wilt wel dat het accent enigszins geloofwaardig over komt. Nu heb ik in dit specifieke geval uiteraard wel wat aangezet.
Het Rotterdams accent is een accent waarin ik mij thuis voel. Ik ben dan wel een Brabander die pas in Rotterdam is komen wonen toen hij al dik 25 was. Ik heb zeker een band met de stad. Zo ligt mijn stamboom hier. Als kind kwam ik vaak in Rotterdam en ook Rotterdamse karakters op tv en radio hebben altijd mijn interesse gehad.
Wie kent nog de televisieserie ‘ Toen was geluk heel gewoon’?
‘Japiejoooow’.

Het is de mentaliteit van Rotterdammers. Het open karakter van de stad en uiteraard… Het heerlijke accent.

Zoek je dus iets anders dan een ‘ standaard’ stem? Ga dan voor een voice-over met een Rotterdams accent. Ik kan het voor je regelen.
De video is geproduceerd door Heer en Media


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Heb jij een voice-over met een accent nodig?
Powered by
DutchEnglish