Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

VOICE-OVER VOOR BEDRIJFSVIDEO PAMEIJER

top feature image

VOICE-OVER VOOR BEDRIJFSVIDEO PAMEIJER

INFORMERENDE VOICE-OVER

Een voice-over voor bedrijfsvideo is essentieel om de optimale resultaten te behalen.
Ik spreek regelmatig in voor stichtingen. Hierbij is het dus belangrijk dat je met jouw stem vertrouwen weet op te wekken. Een stem is namelijk emotie en mensen reageren op emotie. Het wordt nog wel eens over het hoofd gezien maar de juiste stemacteur selecteren is uiterst belangrijk. Omdat je mensen informeert. Dat moet over komen.

Ik zie het zo nu en dan wel eens gebeuren dat men binnen een bedrijf zélf een tekst inspreekt. Het resultaat is vaak teleurstellend. Dat is ook niet zo gek. Want juist doordat je een professionele stem inhuurt krijgt jouw productie die extra lading die het nodig heeft. Vergelijk het met een elektricien. Als je zelf alle kabels zelf aanlegt werk je lamp. (of niet) Punt. Maar als een elektricien het doet, worden alle kabels netjes weggewerkt én maakt hij er een draaischakelaar en dimmer bij. De handtekening van een professional.

Als je iemand nodig hebt als voice-over voor jouw bedrijfsvideo, dan kan ik jou daar uitstekend mee helpen. Ik heb ruim tien jaar ervaring met het inspreken van zakelijke teksten. Maar ook voor commercials, journalistieke teksten en zelfs animaties.

Een veelzijdige stem die dankzij alle aanwezige registers altijd wel de essentie van jouw tekst weet te raken. In dit voorbeeld een informatieve, zakelijke stem voor de stichting: Pameijer. Het is een stichting die mensen helpt. Mensen die om wat voor reden dan ook niet alleen kunnen wonen. Ook deze stichting gaat met zijn tijd mee. Daarom hadden ze een systeem ontwikkeld waarbij deze mensen makkelijker hun eigen administratieve werk kunnen doen. Een liefdevol onderwerp, maar aan de andere kant juist puur informatief.

Nu wordt ik regelmatig gevraagd om een voice-over in te spreken voor verschillende stichtingen. Het is erg dankbaar werk en laat zien dat mijn stem geluid uitermate geschikt is voor informatieve teksten die toch ook hartelijke over moeten komen.

Wil je meer voorbeelden beluisteren? Neem dan eens een kijkje op mijn Soundcloud.


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Hoe kan ik je van dienst zijn? Op zoek naar een voice-over?
Powered by
DutchEnglish