Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

ZAKELIJKE STEM

top feature image

ZAKELIJKE STEM

INVESTEER IN EEN PROFESSIONELE STEM

Een zakelijke stem. Waarom is dat zo bijzonder? Video is heel belangrijk in je marketing plan. Naast voice-over werk ben ik actief in de videoproductie dus ik weet als geen ander hoe efficiënt een video kan zijn, zeker in combinatie mét een zakelijke stem. Het is efficiënter dan tekst en dus heel waardevol voor bedrijven. Vooral omdat het verschil kan maken in je resultaten!

Minstens zo belangrijk daarbij is investeren in een voice-over. Een professionele stem die getraind is om tekst op de juiste manier te interpreteren en deze op een juiste manier neer weet te zetten. Het is iets wat veel mensen vaak onderschatten. Binnen mijn werk als videoproducent hoor ik klanten vaak zeggen dat ze hebben bezuinigd op de voice-over. Men doet dit omdat de teksten vaak worden geschreven door iemand uit het bedrijf. Die persoon kent de tekst door en door en heeft ook wel een zakelijke stem, toch? De denkfout die men dan regelmatig maakt is dat het schrijven van een tekst en deze inspreken twee wezenlijk verschillende disciplines zijn.

Bij het inspreken van een zakelijke tekst is het belangrijk dat je de essentie weet te pakken. Net als bij een informatieve tekst. Het lijkt een onbelangrijk iets, maar het is van cruciale waarde. Niet alleen de feitelijke tekst, maar ook vooral de intonaties en de emotie die elke tekst bevat moet een voice-over aanraken. Zelfs de meest zakelijke teksten bevatten nu eenmaal emotie. Het is de kunst van de spreker om de boodschap zó over te brengen dat de kijker en/of luisteraar mee gaat in het verhaal.

Dus als jij wilt dat jouw teksten uiteindelijk écht over komen of zelfs beter dan je zelf had bedacht. Dán huur jij natuurlijk een zakelijke stem in. Toevallig ken ik er nog wel een…


Facebook
Twitter
Instagram

Comments are closed.

Post navigation

  Next Post :
1
Hey, hoe kan ik je helpen?
Powered by
DutchEnglish