Corporate

Laat mij jouw verhaal vertellen!

Het is verstandig om een professionele stem in te zetten als je iemand nodig hebt die jouw verhaal moet vertellen. Of het nou voor een online video is, radioreclame of andere vorm van media. Want waar je misschien niet bij stilstaat, is dat ik meer ben dan 'alleen een goede stem'. Ik geef je veel meer. Door mijn ervaring weet ik hoe een tekst goed overkomt, waar klemtonen moeten liggen voor extra resultaat, wat het met mensen kan doen. Ik bied variaties in toon, tempo en emotie. Dat allemaal binnen no-time. Want binnen 24 uur nadat je mij benaderd hebt, kun je al voorzien zijn van een goed product.

Spreek je doelgroep aan

Nog niet helemaal overtuigd? Beluister hieronder wat voorbeelden van andere bedrijven waarvoor ik mijn stem heb mogen inzetten. Zoals je kunt horen maakt het niet uit of het voor live publiek wordt gebruikt, in een app met je hoofdtelefoon op of via internet. Dankzij mijn stembanden vertel je jouw verhaal en zorg je voor een totaalbeleving.

tarieven

Mensen vragen vaak hoeveel een voice-over kost. Maar dat is per definitie maatwerk.
Ik stel je dan ook altijd standaard een aantal vragen om de prijs te bepalen.
Moet er nog een tekst geschreven worden en wil je daar hulp bij hebben? Waarvoor wil je het gebruiken? Hoe lang is de tekst?

 

Misschien denk je nu bij jezelf ... 'Het is toch goedkoper om het zelf te doen of iemand te vragen die ik ken die het wel kan'. Maar pas op. Het is een vakgebied waar veel 'wannebees' tussen zitten. Ik wil je aanraden om altijd voor kwaliteit te gaan. Mijn prijzen zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring, professionaliteit, eigen apparatuur en daardoor ook snelheid van leveren in professionele kwaliteit.

Online video vanaf 200,- | Radio landelijk vanaf 450,- | TV landelijk vanaf 550,-

contact

Kan ik iets voor jou betekenen?
Heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Je formulier wordt verzonden ...

Ai! Dat ging niet helemaal goed ...

Ik neem z.s.m. contact met je op!

©2018. Alexander  Heeren