Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

ALTIJD VOICE-OVER EN STEMACTEUR

‘Goed. Dus je bent een professionele stem. Daar maak je privé ook vast wel eens gebruik van?

Eigenlijk nooit. Maar wat ik wél erg leuk vind om te doen is dingen opnemen die.. tja, in mijn ogen gewoon leuk zijn om te maken. Ook heb ik in het verleden wel eens iets gemaakt voor de radio of maakte ik tijd vrij voor een zogenaamde ‘fandub’. Op deze pagina vindt je dan ook ‘ vrij werk’. Dat zijn producties die ik heb gemaakt in mijn vrije tijd, zonder opdrachtgever. 
Maar dit werk laat, net als al het betaalde werk net zo goed zien (of eigenlijk horen) waar je mij allemaal voor in kunt zetten.

 


FANDUB ALADDIN

Als kind was ik groot fan van Aladdin. De animatiefilm van Disney. Om mijzelf als stemacteur te verbeteren in het nasynchronisatie werk besloot ik om eens een fandub op te nemen. Om mijzelf helemaal uit te dagen dacht ik dat het ook een goed idee zou zijn om dan maar meteen te zingen. Want zingen ligt buiten mijn comfortzone. Het resultaat kun je hier boven zien/horen.

FANDUB SOUTHPARK

Tja, Southpark. Vanaf 1999 op de Nederlandse televisie. Ik zat in die tijd op de middelbare school en was meteen hooked. Nu is Southpark puur Amerikaans en buiten een Duitse versie heb ik nooit een andere versie gehoord. Tot nu. Want hoe leuk zou het zijn als Southpark in het Nederlands te horen was? Nouja, niet zo leuk. Het hoort gewoon Amerikaans te zijn. Hoewel de makers nooit zijn begonnen als stemacteurs pf voice-overs hebben zij enorm hun stempel op de serie weten te drukken. Ik ga ook zelf nog steeds liever voor de originele versie. Maar het was heel erg leuk om te maken en zolang het bij deze clip blijft, is het stiekem best lachen. Toch? 

FANDUB WINNIE DE POOH

Achja, weer zo’n jeugdheld. Winnie de Pooh. Wij kennen allemaal dat specifieke stemgeluid. Maar ik herinner mij dat ik ben opgegroied met een versie uit de jaren 70/80 waarin Winnie de Pooh een veel zwaardere stem had dan tegenwoordig het geval is. Best een leuk idee voor een fandub…
Hierboven kun je dus kijken en luisteren naar mijn interpretatie van Winnie de Pooh.

FANDUB KANENBRAAIERS

Als creatief wil ik constant zélf creëren. De pilot ‘De Kanenbraaiers’ is zo’n project waarbij ik een poppenserie wilde starten op YouTube. Het uiteindelijke project heeft door verschillende redenen niet door kunnen gaan. Maar de pilotaflevering. Daar ben ik nog best wel trots op. 
(De introductiestem is de doorgewinterde professionele voice-over: Bob van der Houven.)

Regelmatig upload ik nieuw werk op Soundcloud.

Zien wat ik nog meer doe? Check de site.

 


Facebook
Twitter
Instagram
1
Hey daar! Fijn dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je betekenen?
Powered by
DutchEnglish