Supersnelle levering vanuit mijn thuisstudio! 06 24365782
 

WERKEN ALS STEMACTEUR


WERKEN ALS STEMACTEUR

Werken als stemacteur is leuk. Heel erg leuk. Dat is iets wat ik niet kan ontkennen. Ik spreek regelmatig mensen die de wens uitspreken om ooit nog wel eens te willen stemacteren. Ik wordt dan om goede raad gevraagd, hoe zij dat zouden kunnen bereiken. 

Nu is de weg naar het stemacteren voor mijzelf ook niet vlekkeloos verlopen. Ik ben ooit begonnen door de mensen die mij inspireerde een mail te sturen. Sommige reageerde en sommige ook niet.  Je vraagt om raad. Advies.
Je praat over het vak en komt er al gauw achter dat het een combinatie is van mensen kennen en zelf echt wat kunnen.

METASOUND

Dit bandje stuurde ik rond en er was één studio die reageerde. Metasound. Tegenwoordig gaat deze studio door het leven onder de naam Cinemeta. Men was onder de indruk en wel geïnteresseerd. Ik mocht mijn eerste stemtest doen en vanaf die dag begon ik te bouwen aan mijn carrière als stemacteur.
Al gauw mocht ik steeds wat grotere rollen vertolken en na een tijdje kon ik zelfs een kleine showreel in elkaar zetten.

PROFESSIONEEL STEMACTEUR

Inmiddels sta ik een aantal keer per jaar in de studio om te acteren. Synchroon uiteraard. Hoewel het dus geen grote inkomstenbron is en er ook moeilijk carrière in te maken is anno 2019, vind ik het fantastisch dat ik mijzelf officieel ‘stemacteur’ mag noemen. Het is absoluut één van de leukste dingen die ik doe.

Wat er natuurlijk nog wel op mijn bucketlist staat is het inspreken van een hoofdrol in een film of game. Maar ook kleinere rollen zijn altijd super leuk om te doen. Als je iemand nodig hebt die kan acteren voor de microfoon, voor wat voor productie dan ook neem dan gerust contact op.

Wist je trouwens dat ik ook wel eens vóór de camera verschijn?


Facebook
Twitter
Instagram
1
Hey daar, kan ik je ergens mee helpen?
Powered by
DutchEnglish
error

Blijf op de hoogte via Social media! Daar neem ik je exclusief mee, achter de schermen.